MÅNADER 2013
DATUM: 2014-01-31 | TID: 22:57:00 | KATEGORI: Min vardag

 
här har ni a lot of pictures från juni, hände mycket saker den månaden. Gick i skolan som vanligt, sedan tog jag sommarlov med mina bästavänner och hade världens bästa sommarlov tillsammans. Vi fikade även på mycket utefik för de var så varmt. Badade mycket i annas pool med massa vänner. Var ledare för fotbollskolan små 7åriga tjejer med lydan. Firade även midsommar med lydia och lite familjer i hjo. Linda fyllde år och vi hade överrasknings "brunch" för henne. Alla tjejerna åkte till liseberg och tajmade in den rätta dagen, ösregn med 0 minuter till alla karuseller. 
 
 
Juli åkte jag och lydias familj till sardinien i italien i två veckor. Sån himla fin ö med hur fint vatten som helst. Det var en utav mina bästa resor, hur roligt som helst. Vi gjorde verkligen allt där. Solade,badade,shoppade,träffade massa nya människor,snorklade och hade så otroligt roligt. Blev brun som jag verkligen vill vara nu!! Sedan flög jag SJÄLV till spanien, barcelona där min familj var och ellas, vi bodde i ellas lägenhet där och sedan inne mitt i storstaden, där var jag en vecka till med de. Hade också hur roligt som helst där, solade,badade,SHOPPADE och hade allmänt roligt. 
 
 
Augusti, fyllde jag år, 15. Skolan började igen och jag verkligen utnuttjade sommarlovet till hundra. Träffade alla mina saknade vänner. Märkte nyss att två bilder från sardinien på mig ochl lydia hamnade här haha.
 
 
September, skolan har satt igång, allt var som vanligt, träffade alla mina underbara klasskompisar igen efter två månader. Åt ganska mycket på jensens den månaden hihi. och skolfotot togs vilket blev extremt fult eftersom jag gick till skolan för att jag var sjuk, något jag ångrar nu.
 
 
Både september och augusti!
 
 
Oktober, hade tjej "fest" för mig, hanna och lydia med a lot of goa människor. Det var jätte roligt och mysigt.
I slutet av september till oktober praode jag och vilma på pappas jobb och vi fick hänga med till köpenhamn, danmark och bo på hotell. Jag och vilma åkte tåg hem själva men vi åkte X2000 och det gick sjukt snabbt, kunde inte ens titta ut ur fönstret, mådde bara illa då. Hittade även mina lovely nike air max skor.
 
 
Skolprojekt i oktober, måla oss som bandet kiss. riktigt lyckat.
 
 
Missade denna i september men klass A&B åkte till stockholm och gick på stan, åt på resturang och gick i riksdagen hela dagen. Åt även frosen yogurt som var så sjukt gott. Lyckad dag!
 
 
Tillhör också augusti, sån underbar månad, sena kvällar, mycket vänner, tränade regelbundet.

BIRTHDAY PARTY
DATUM: 2014-01-28 | TID: 16:59:41 | KATEGORI: Min vardag

Förra året på lindas födelsedag hade vi tjejer ett överrasknings "brunch" party för henne. När jag säger vi tjejer menar jag mig,hanna,lydia,linda och vilma. I alla fall så älskar jag bilderna därifrån, så underbart var det. Har tyvärr inte alla bilder så alla kom inte med. Jag kom med, med min bulle på huvudet i alla fall haha. Var bara tvungen att lägga ut de och visa er!
 
 
 

långhelg
DATUM: 2014-01-25 | TID: 12:56:22 | KATEGORI: Min vardag

Jag vet att jag inte bloggat sen i tisdags, men denna veckan har varit väldigt jobbig för jag har fått reda på dåliga besked. Håller det utanför bloggen. Men annars har den gott ganska snabbt faktiskt. Idag har jag fullt upp, har precis duschat och ska snart iväg till stan med mamma och fika, sedan vidare till Ikea och inhandla lite saker till mitt rum som byggs om just nu. Senare ska vi iväg till farmor och farfar en stund. Ikväll ska jag träffa lite vänner. Och vi har även studiedag på måndag så det blir en långhelg och Vampire Diaries avsnitten börjar sändas igen. Jag var inne på nickys blogg innan och hon la ut uggs nya kolletion med "sneakers" glittriga skor och de är så så snygga, vill verkligen ha de! Men nu ska göra iordning mig och åka ner till stan. Hoppas ni haft en bra vecka!!
 

vad sminkar du dig med och hur mycket?

svar: Jag sminkar mig med bare minerals på huden och maskara från maybelline bara! Inget speciellt alls! Det sminkar jag mig till vardags men ibland kanske eyeliner och en grå ögonskugga från makeupstore, men det är bara ibland!
 
 
här är skora, såååå snygga, men antingen gillar man de eller inte!

Tisdag
DATUM: 2014-01-21 | TID: 18:39:57 | KATEGORI: Min vardag

Idag efter skolan så gick jag,ella & lydia till adelante och fikade och pluggade på spanska tills imorgon, sedan vidare till stan så köpte vi gelénaglack och efter det åkte vi hem till lydia och gjorde naglarna. Jag gjorde mina mörkgråa nu på vinter & ella gjorde sina rosa & silvriga. Har varit en väldigt bra dag! 





MONDAY
DATUM: 2014-01-20 | TID: 21:29:51 | KATEGORI: Min vardag

Kom nyss hem från sjukhuset, har varit & hälsat på farfar. Nu ska jag göra lite spanska läxor, ta ett bad och sedan försöka sova. Efter skolan satt jag, lydan & alfred på ett café och pratade i timmar, sedan skulle jag vidare till farfar & nu är jag hemma! Detta hade jag på mig idag! 


TIME FOR WORKOUT
DATUM: 2014-01-19 | TID: 16:26:20 | KATEGORI: Min vardag


TOBLERONEMOUSSE
DATUM: 2014-01-19 | TID: 12:57:32 | KATEGORI: Min vardag

kom precis hem från friskis, åkte ner så jag och lydia var där 11. Riktigt skönt att starta dagen på de sättet. Igår var lydias familj här hela kvällen eller ja en bit på natten med. Och lydia sov även här. Idag är en vanligsöndag jag ska städa mitt rum, fixa lite, kolla upp lite saker på internet, träna igen, hälsa på farfar som kommit hem från sjukhuset och även plugga lite. Det blev även en efterätt kvar sedan igår så den blir min nu. Senare kommer lite favoriter ur min garderob upp på bloggen, hörs senare idag!
 
 
Tobleronemousse och hallon!!!!!!!!

sweet home
DATUM: 2014-01-19 | TID: 12:49:19 | KATEGORI: Min vardag

 

Senaste inköpta
DATUM: 2014-01-18 | TID: 16:58:09 | KATEGORI: Min vardag



ADELANTE MED L
DATUM: 2014-01-17 | TID: 13:57:00 | KATEGORI: Min vardag


HOME
DATUM: 2014-01-16 | TID: 16:03:15 | KATEGORI: Min vardag

Denna torsdagen tar pris för den jobbigaste torsdagen på alla olika sätt. Imorgon är en betydligt bättre dag, är så tacksam för människor som alltid finns där oavsett vad!!!


BESVIKEN ARG & LEDSEN
DATUM: 2014-01-16 | TID: 15:49:00 | KATEGORI: Min vardag

Är tre ord som stämmer in på hur jag känner just nu, hatar att vara sistahandsvalet, hatar att vara den som blir över, hatar att jag tappat så många påvägen till inget alls, ångrar så mycket! 
 

OM MIG
DATUM: 2014-01-14 | TID: 22:31:19 | KATEGORI: Min vardag

 

10 saker du vill göra innan du dör

- skaffa familj

- va frisk livet ut

- träffa justin bieber & harry styles

-  bo i mitt drömhus

- Hoppa fallskärm 

- åka till något paradis ställe i oceanen

- resa jorden runt med mina vänner i flera år

- få reda på sanningen

- ta studenten haha..

- LEVA LIVET!!!

 

9 saker om dig själv

- gillar kaffelatte på riktigt, inte som folk tror bara "för att"

- curly hair

- jag kan få "crush" på männiksor ett tag och sedan går det över, men när det väl gäller är det bara jobbigt..

- blir ganska lätt sårad

- men annars för det mesta glad & posetiv

- not just swedish roots, halv makedonsk/jugoslavisk

- jag är otroligt otroligt rädd för hästar..

- aldrig varit i norge.. tror jag i alla fall haha..

- väldigt lätt för att "läsa" människor, ser väldigt lätt hur de är på "riktigt"

8 saker som får dig att skratta/le

- Alla mina vänner, människor som jag spenderar mycket tid med

- min klass

- komplimanger

- sommarlov

- lyssna på peppad och "fin" musik

- skrattar alltid då man INTE får skratta och då är det som roligast

- veta att min familj och vänner mår bra och är friska

- min pappa

 

saker du ofta grubblar på

 - gymnasiet

- hur livet kommer se ut om ett år

- hur det kommer bli att splittras från alla mina vänner i min klass

- framtiden

- just nu är det en privat sak

- vad jag ska ha på mig imorgon

 - nationella
 

6 kändisar du tycker är snygga

- CARA DELEVINGNE, min idol

- Kenza zouiten 

- bieber

- harry styles

- adriana lima

- beyonce

 
 
 
5 saker du aldrig skulle vilja göra

- få cancer eller någon annan sjukdom

- bo i indien (?!?)

- skiljas från familj eller vänner

- bli sårad

- gå upp halv 7 varje morgon fem dagar i veckan

 

4 saker du köpt den senaste månaden

- MAT

- kläder

- mat 

- kläder

 

3 favoritbloggar 

kenzas

nickys

chloes

 

2 goda ätbara saker

- choklad

- jordgubbar

 

1 sak folk inte visste om dig

- jag kan äta vad som helst utan att gå upp 1 g, vilket är ganska jobbigt enligt mig


Home sweet home
DATUM: 2014-01-14 | TID: 21:48:31 | KATEGORI: Min vardag

Är äntligen hemma efter denna dagen. Efter skolan åkte jag och köpa lite små saker på stan sedan åkte jag och vilma vidare till tea för att fixa naglarna som sagt. Nu är jag i alla fall hemma, måste börja plugga på spanskan snart. Ska bara ta något att äta och bada. Jag älskar att bada, det bästa som finns så avkopplande haha! Imorgon är inget mer planerat än att jag ska till tea igen och hinna gå lite på stan innan. Har även kollat den nya abercrombies vårkollektionen, och jag har hittat världens mega finaste byxdress till sommaren och utomlands. Den måste bli min framöver. Nu vill jag bara att dagarna ska gå så att nationella blir över och att våren & sommaren kommer och glader tider. Men nu ska jag lägga mig i badet, hörs imorgon!
 

NAILS
DATUM: 2014-01-14 | TID: 16:56:03 | KATEGORI: Min vardag

Är hos Tea och fixar naglarna, just nu gör Vilma & imorgon är det min tur. Har nog kommit på vilken färg jag vill ha nu. Det finns hur mycket olika som helst. Senare ska jag förbi stan för att fixa lite saker & sedan vidare hem. Imorgon är det gymnasieinformation klockan åtta i stället för sovmorgon... 




MONDAY
DATUM: 2014-01-13 | TID: 23:18:32 | KATEGORI: Min vardag

Ligger i sängen och ska precis sova. Denna dagen har varit väldigt bra! Efter skolan så åkte jag hem till Vilma & vi gick igenom svåra grejer i matten. Annars idag har det inte hänt så mycket. Imorgon ska jag i alla fall gå på stan och hänga med Vilma när hon ska göra sina naglar, imorgon är det min tur. Imorgon har jag icke någon sovmorgon. Så nu får jag ställa veckan klockan på kvart över sex. Jepp! 


ME
DATUM: 2014-01-12 | TID: 22:05:00 | KATEGORI: Min vardag

 
 
 

RÄKNAR DAGARNA
DATUM: 2014-01-12 | TID: 22:03:40 | KATEGORI: Min vardag

Idag har jag endast tagit det lungt och fixat i mitt rum, en sånhär dag behövs ibland, har ganska full späckad vecka så det var nödvändigt. Imorgon har jag sovmorgon och efter skolan ska jag till vilma för vi ska göra lite på en redovisning! Konstigt nog har jag inte söndagsångest för jag vill att dagarna ska gå fort så att det snabbt kan bli vår och sedan sommar och sommarlov. Har tittat på abercrombies hemsida och deras vår kolletion har kommit in och det finns så mycket snyggt. Längtar att få ha på sig shorts i skolan i maj och ha sommarlovet framför sig. nu ska jag ta ett bad och ha "minispa" och sedan lägga mig i sängen! hoppas ni haft en bra dag!
 

KAFFE LATTE
DATUM: 2014-01-12 | TID: 14:37:04 | KATEGORI: Min vardag


Ligger i soffan & väntar på att maten ska bli klar! 

Fixa fixa fixa
DATUM: 2014-01-12 | TID: 13:47:58 | KATEGORI: Min vardag

fixa är det ända jag gjort hitills idag. Fixat mitt rum och städat och fixat massor. Ska göra lite läxor senare. På onsdag ska jag iväg och göra gelé naglar igen, äntligen. Nu ska jag äta middag, hörs senare!
 
 
 

outfit för kvällen
DATUM: 2014-01-12 | TID: 00:04:00 | KATEGORI: Min vardag

 
 

Lördag
DATUM: 2014-01-11 | TID: 21:07:09 | KATEGORI: Min vardag

Hej! Är hos Rasmus nu för det är släktkalas, ska snart ner och fika. Idag har jag gått på stan med Lydia hela dagen! Fick med mig två tröjor hem och ett par öronhängen! Imorgon har jag inga planer förutom att jag ska plugga lite & fixa i rummet. Hörs då! 



Två bilder från stan, Mc Donalds maten ser riktigt äcklig ut... 

SLÄKTKALAS
DATUM: 2014-01-11 | TID: 20:59:52 | KATEGORI: Min vardag


Harry❤️
DATUM: 2014-01-10 | TID: 00:06:38 | KATEGORI: Min vardag


 
 


Så otroligt fin!! 

9e januari
DATUM: 2014-01-09 | TID: 22:14:00 | KATEGORI: Min vardag

Är precis klar med matten och so:n. Äntligen, jag började klockan fem och är klar nu. Ska göra mig iordning nu och sedan komma i säng. Imorgon har jag sovmorgon och endast två lektioner sedan slutar vi. Bästa schemat!!!! Jag ska troligen hem direkt för att mitt rum ska göras om imorgon, ska måla om väggarna och göra även golvet vitt! Har inget annat bestämt inför imorgon, ska skriva ett delemma i skolan imorgon bara, annars inget. Hoppas ni haft en bra dag! Imorgon kommer jag troligen ta lite bilder på kläder och anstränga mig lite med bloggen, hörs då och godnatt!!!
 
 
 
sommaren 2013

TIRED
DATUM: 2014-01-08 | TID: 17:04:00 | KATEGORI: Min vardag

Som rubriken säger är jag hur trött som helst just nu, skulle kunna lägga mig nu. Men har lite saker att göra innan det. Kom hem från skolan runt fyra, skolan var som den brukar. Fick reda på att vi ska ha fysik i nationella proven i vår, jag som hoppades på biologi, aja det går nog bra tror jag. Nu ska jag lägga mig i badet en stund!
Skrev precis klart svaren till frågorna.. 

Frågor & svar
DATUM: 2014-01-08 | TID: 16:54:00 | KATEGORI: Min vardag

Vilket gymnasium och linje ska du välja? 
svar: Jag vet inte helt säkert än men funderar på ekonomi, det lutar nog åt de, sanda eller ed, eller kanske natur!
Vet inte riktigt än... 
 
Kan du förklara hur man byter design och hur man byter header om du inte har något att göra?!
 
svar: tyvärr inte, för det är inte jag som har gjort designen, kan inget om sånt, så kan inte hjälpa dig!
 
Favorit blogg? favorit klädesplagg? Vad ska du välja för gymnasium?
 
svar: Kenzas lätt! läser inte många fler, bara zaras,nickys,chloes och mina vänners.
Måste nog säga mina air max 90 skor just nu om man kan räkna med de som plagg, annars vet jag nog inte, gillar alla mina kläder haha.. 
 
Hur är ditt hår? platt? lockigt? tort? lätt att styla?
 
svar: Mitt hår är lockigt/vågit. Innan gillade jag inte de alls men nu när de blivit längre så gillar jag det mycket mer och tycker att de är kul att sticka ut lite och inte gå runt med spikrakt hår som resten av jönköping.
Nej det är inte tort, det är väldigt tjock dock. Ja det är väl lätt att style, helt normalt...
 
 
Kan du visa dina julklappar, din juloutfit, din nyårsoutfit? 
 
svar: jaa eller mina julklappar vet jag inte riktigt vad alla är nu men jag fick skor,kläder,pengar,bare minerals osv. jag kan visa mina outfits i ett annat inlägg, men på nyår hade jag en svart kjol, och en body under med volager, de såg mer ut som en kläning. Och sedan en glitter kofta till och smycken och svarta klackskor. Julafton hade jag inget speciellt bara en svart kjol och en fin blus/tröja. Visar i ett inlägg någon dag!
 

FÖRSTA SKOLDAGEN
DATUM: 2014-01-07 | TID: 23:11:00 | KATEGORI: Min vardag

Första skoldagen, inget speciellt alls, men efter skolan så åkte jag & Vilma hem till Vilma och kom en bra bit på våran redovisning i musiken. Imorgon börjar jag halv 10 med matte. Hörs imorgon! Och godnatt 
 
 

Juli 2013
DATUM: 2014-01-06 | TID: 19:00:00 | KATEGORI: Min vardag

 
 
 
 
 
 
 
 
Jag var på sardinien i två veckor med lydia och hennes familj, så otroligt roligt och något jag aldrig kommer glömma. Vi solade,badade,shoppade,åt och drack massor, träffade massa med männiksor och vi var på badland och hittade på massa roligt, SEDAN FLÖG JAG VIDARE HELT SJÄLV TILL....
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Sedan flög jag hem från italien med lydias familj, dagen efter flög jag helt själv från sverige till danmark där jag mellanlandade och sedan vidare till barcelonas största flygplast, hur stor som helst, men jag hittade och landade i barcelona där jag var i en vecka, med ellas familj i deras lägenhet och där min familj redan var.Vi badade, solade, shoppade massor i Barcelona och hittade på massa roligt.  3 veckor utomlands, så underbart.... Det var nästan hela Juli 2013

Måndag 6 januari
DATUM: 2014-01-06 | TID: 15:50:58 | KATEGORI: Min vardag

Idag är det måndag och skolan börjar imorgon, det är det ända jag kan tänka på haha. Men varje dag i skolan är en dag mindre till sommarlovet och värmen. Idag ska jag bara ta det lungt, fixa i mitt rum, duscha, och även träna. Inget speciellt alls, som en helt vanlig lovdag... Om det är något ni undrar kan ni bara komentera för jag fick lite frågor innan jag tänkte svara på idag. Hörs senare!
 
 

juni 2013
DATUM: 2014-01-06 | TID: 15:40:00 | KATEGORI: Min vardag

eftersom jag började blogga efter nyår så hann jag inte lägga ut bilder från
varje månad 2013 året. Så det kommer nu fast inte alla månader. 
 
 
 
 
Skolavslutning, åt på twin city efteråt med mina tjejer. 
 
 
Badade varje dag i annas pool med vänner. Fikade även a lot på uteserveringarna eftersom det var så varmt.
 
 
 
Jag och Lydan var fotbollskolsledare för Hallby i 4 dagar åt 7 åriga tjejer.
 
 
Linda fyllde 15 och vi hade överraskings "brunch" för henne.
 
 
Vi åkte till liseberg och tajmade in den perfekta dagen. Det ösregnade men det var noll väntetid i köarna. Bäst!
 
 
 
Och även midsommar. Och min hand åkte bak när jag gick och inget annat haha... 
 

ADELANTE
DATUM: 2014-01-05 | TID: 19:40:19 | KATEGORI: Min vardag

Idag har jag endast hunnit med att fika på stan med lydan,städa och våra gäster gick precis hem. Nu ska jag gå upp till lydan och troligen sova där, imorgon svarar jag på era frågor. Så fråga på om det är något ni undrar! 



SISTA SÖNDAGEN
DATUM: 2014-01-05 | TID: 13:25:34 | KATEGORI: Min vardag

Vaknade upp och kom på att skolan börjar ju på tisdag, jag orkar verkligen inte är inte tillräckligt utvilad än. Men ändå skönt att få tillbaka rutinerna och inte gå hemma och slappa dag efter dag och äta massa onyttigt. Nu är det tags att ta tag i livet haha. Börja träna och framför allt sova på nätterna och inte på dagarna. Senare idag kommer lydan ner till mig för vi ska till stan och fika, och i eftermiddag har vi gäster så ska försöka hinna hem till de. Hörs under dagen & nu ska jag äta min lunch!


SATURDAY
DATUM: 2014-01-04 | TID: 19:17:00 | KATEGORI: Min vardag

Efter ett tag när jag inte bloggat så känner jag att jag vill börja igen, så nu börjar jag om igen. Igår hade jag mega-tjejkväll hemma hos mig med tacos,film och massor med prat. Några sov över och idag har jag och vilma bara hängt runt hemma hos mig, inte gjort något speciellt fast ändå har vi roligt haha. Ikväll ska jag bara ta det lungt och förhoppningsvis lägga mig tidigt och få lite sömn innan skolan nu. Nu kom precis elise hem med godis och dricka till mig så tror att jag ska lägga mig i sängen och släcka ner alla lampor och titta på serier. Är det någon som kan rekommendera någon bra serie? Och vad tycker ni är roligt att läsa? Vad tycker ni att jag ska lägga ut för typ av inlägg t.ex outfit eller något annat? Nu ska jag gå och byta om till mjukiskläder, hörs imorgon!